DESCANTEC PENTRU UN FARMEC FACUT ASUPRA CASEI TALE

 

       Impotriva farmecelor trimise asupra casei tale, se poate rosti un descantec aducator de spor si noroc. Descantecul acesta il puteti rosti singuri, fara sa fie nevoie de pregatiri speciale inainte. Trebuie sa aveti la indemana un vas cu apa neinceputa, cu care dupa rostirea descantecului, veti stropi prin casa, pragul si ferestrele

Cu buciumul am buciumat
Cu gura am descantat
In asta apa am bagat
Leacul si descantecul lui.....(aici se rosteste numele de botez al persoanelor care locuiesc in casa)
Am descantat, am dezlegat
De rele, de facatura am scapat
Din casa, din soarta, din familie
Din spor si din castig.

 

DESCANTEC PENTRU ADUCEREA INAPOI A BARBATULUI

 

       Se lucreaza cu acest descantec pentru un barbat care si-a parasit casa, iubita, logodnica ori nevasta si se poate rosti si asupra lui insusi si asupra unui obiect sau vesmant pe care apoi il veti da sa-l poarte fara ca el sa stie ca acel lucru a fost descantat, pentru aceasta rostiti asa:

Cum nu rabda femeia nepisata
Asa sa nu rabde....(numele de boez al barbatului)
Fara.....(numele de botez al femeii parasite)
Pina se intoarce la dragostea ei
Cum fierbe pisatul in om
Asa sa fiarba inima
Si sufletul si sangele in .....(iar se rosteste numele barbatului)
Pina se intoarce la ea inapoi

 

DESCANTEC DE DRAGOSTE

 

       Este vorba de un farmec care se lucreaza numai in mod direct pe numele si trupul unei anumite persoane fie de sex feminin, fie masculin. El face ca legatura dintre doua persoane sa dureze timp indelungat, sa fie tare si de nedesfacut, iar femeia sau barbatul respectiv sa nu mai poata avea ochi pentru altcineva si nici aplecare catre dragosteea altcuiva.
Luati un vas cu apa neinceputa, lasata peste noapte la lumina Lunii, vas in care turnati 12 picaturi de miere si 6 bucatele dintr-o lumanare rosie care a ars in biserica la o nunta ori la un botez. Presarati apoi putina tamaie si un pic de busuioc sfintit. Trebuie sa aveti mare grija insa, ca sa nu cumva sa vada apa aceasta lumina soarelui, in dimineata in care veti rosti lucrarea de legare. Cu o lingura noua de lemn, amestecati apa din vas de 12 ori, in sensul in care merge Luna pe bolta cereasca, rostind urmatoarele:

Cum se lipeste ceara de maini,
Si mierea de gura,
Asa sa se lipeasca dragostea lui (numele de botez al barbatului respectiv)
De dragostea lui (numele de botez al femeii)
Sa ramaie manoasa
Ca painea in incapere,
Ca mierea in ulcele,
Ca vinul strecurat,
Ca izvorul cel curat.
De dragoste, de iubire
Si de multumire.
Adaugat si primit si umplut.

       Apa respectiva se va da barbatului sau femeii sa o bea, fie direct fie, daca nu doriti sa stie despre descantec, strecurata in mancare ori in bautura.

 

DESCANTEC CONTRA CELOR DIAVOLESTI SAU DESCANTEC CONTRA MAGIEI NEGRE

 

       Acest descantec are putere numai daca stiti sigur ca vi s-a facut o vraja si daca se cunoaste persoana trimitatorului, dar fara a sti neaparat ce anume lucrare ori trimitere vi s-a destinat precis.
Luati o mana buna de sare descantata si presarati-o in fata pragului. Apoi faceti cu ajutorul cutitului magic cate o cruce pe podea in fata fiecarei intrari din casa, la usi, fe-restre, gura sobei si asa mai departe, rostind la fiecare cruce facuta, urmatoarele:

Tu sarpe, belea urata,
Cu solzii de aur, cu gura balaur,
Iesi din corpul ei,
Iesi din sufletul ei, iesi din inima ei.
Du-te pe rataciri ratacite
Si pe talpile plesnite.
In corpul ei sa nu mai stati
Si sa-i luati pe toti cei frati,
Incaltati, incolturati,
De 99 de ori blestemati
Unde ciobanul nu paste,
Unde cocosii nu canta,
Unde vantul nu bate
Si toaca nu toaca.
Acolo sa stati,
Acolo sa beti, acolo sa mancati,
In sufletul, in casa si-n temeiul lui (aici rostiti numele intreg, cu cel de botez si cu toate numele pe care le poarta persoana respectiva)
Sa nu mai stati.
AMIN!

       Descantecul are efect o perioada mare, dar numai atat timp cat nu se schimba vraja trimisa prin magie neagra. Atunci cand aflati despre aceasta, sau la cel mai mic semn ca se intareste raul din casa, descantecul trebuie repetat si implinit din nou, ca sa-si sporeasca puterea.

 

 

DESCANTECE SI DESFACERI MAI PUTIN CUNOSCUTE

 

       Iata cateva feluri de descantece de aparare pentru farmecele ce pot fi cel mai adesea trimise. Aceste lucrari sunt mai putin folosite, caci nu sunt multi, chiar si dintre vrajitori, care le stiu face dar ele sunt de mare efect chiar daca unele operatii ori lucruri care trebuie folosite la aceste desfaceri, ori la altele, sunt mai greu de gasit si au cerinte greu de indeplinit, nu trebuie sa va descurajati. Sa stiti ca, cu cat lucrarea este mai greu de implinit si necesita mai multa sudoare si chin, cu atat este mai puternica, fiindca legatura se considera platita de doua ori prin greutatea ei. Si acest lucru trebuie sa tineti minte, caci este la fel pentru orice lucrare de magie veti intreprinde, fie ea alba sau neagra.

 

 

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3

 

_______________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poze Wallpaper

Modele de torturi

Avatare Selecte

Facebook Covers